Snel contact
MA t/m VR 8:30(MA: 9:30)-12:30 & 13:00-16:30(VR: 15:00)
GEZIEN OP
KLIK HIER
Aug 27, 2024

De perfecte raamdecoratie: Praktisch en stijlvol

Raamdecoratie is een belangrijk onderdeel voor elk interieur. Het biedt niet alleen privacy en reguleert het binnenkomende zonlicht, maar het voegt ook een stijlvol accent toe aan je woonruimte. Bij KeJe Raamdecoratie begrijpen we dit als geen ander. Onze raambekleding is niet zomaar een functioneel element; het is een toevoeging aan jouw interieur die stijl en functionaliteit perfect combineert. 

Waarom kiezen voor raamdecoratie van KeJe?

1. Eigen unieke productielijn

KeJe Raamdecoratie onderscheidt zich door de volledige productie in Nederland te hebben. KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van hor producten in Nederland. Dit betekent dat we onze producten lokaal kunnen ontwikkelen, produceren en controleren, wat resulteert in een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dit betekent tevens dat je kunt rekenen op raamdecoratie die jarenlang meegaat en die onder eerlijke omstandigheden is geproduceerd.

Door te kiezen voor KeJe, kies je voor producten die met zorg en aandacht zijn vervaardigd. Het lokale productieproces stelt ons in staat om flexibel te zijn en snel in te spelen op de wensen van onze klanten. Daarnaast werken wij met een unieke bevestigingssysteem waardoor boren en schroeven vaak overbodig is.

 

2. Materialen van hoge kwaliteit

De kwaliteit van onze raamdecoratie begint bij de keuze van materialen. Wij selecteren alleen de beste stoffen en componenten om ervoor te zorgen dat onze producten niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. Of het nu gaat om verduisterende stoffen voor je slaapkamer of lichtdoorlatende materialen voor je woonkamer, bij KeJe kun je erop vertrouwen dat de materialen voldoen aan de hoogste normen. Na jaren gebruik van KeJe blijft het mogelijk je raamdecoratie eenvoudig te demonteren en monteren zonder enige afbreuk te doen aan de kwaliteit.

 

 3. Veilige en makkelijke bediening

Veiligheid en gebruiksgemak zijn kernwaarden bij KeJe. Onze raamdecoratie is ontworpen met de gebruiker in het achterhoofd. De bediening is eenvoudig en toepasbaar op ieder soort kozijn, waardoor iedereen in huis moeiteloos de raambekleding kan monteren en gebruiken. Bovendien zorgen onze innovatieve bedieningsmechanismen ervoor dat je ramen veilig zijn voor kinderen en huisdieren, wat een geruststellende gedachte is voor iedere ouder.

 

4. Raambekleding dat past bij jouw interieur

We geloven dat raamdecoratie tegenwoordig meer is dan alleen een functioneel element; het is een stijlvol onderdeel van je interieur. Raamdecoratie kan je woonkamer en slaapkamer net die extra sfeer en elegantie meegeven waar je naar op zoek bent. Daarom besteden we veel aandacht aan het design van onze producten. Onze collectie biedt een breed scala aan kleuren en stijlen, zodat je altijd iets vindt dat perfect bij jouw interieur past. Van moderne minimalistische ontwerpen tot klassieke stijlen, KeJe heeft voor elk interieur een passende oplossing. En omdat wij alles in eigen beheer hebben, moet je er niet gek van staan te kijken als we zomaar een nieuwe mooie stof toevoegen aan het assortiment.

De verschillende opties van KeJe Raamdecoratie

1. Verduisterende raamdecoratie: Perfect oplossing voor slaapkamers

Een goede nachtrust is essentieel, en verduisterende raamdecoratie kan hieraan bijdragen. Onze verduisterende raamdecoratie weet binnenkomend licht volledig te blokkeren. Onze verduisterende oplossingen zijn ideaal voor slaapkamers, kinderkamers, of iedere ruimte waar je totale duisternis wilt creëren. De stof houdt niet alleen licht tegen, maar biedt ook extra isolatie, wat helpt om je kamer koel te houden in de zomer en warm in de winter. Op welke waarde je dan moet letten lees je in het artikel: https://www.keje.nl/blog/welke-raamdecoratie-houdt-warmte-het-beste-tegen


Raamdecoratie die ideaal in te zetten is voor het verduisteren van kamers: 

 

 

2. Lichtdoorlatende stoffen: Voor een zachte lichtinval

Als je op zoek bent naar raambekleding die privacy biedt maar toch wat natuurlijk licht doorlaat, dan zijn onze lichtdoorlatende stoffen de perfecte keuze voor jou. Deze stoffen filteren het zonlicht, waardoor een zachte en aangename lichtinval ontstaat. Dit type raambekleding is ideaal voor woonkamers, keukens, of kantoren waar je een balans wilt tussen licht en privacy.

De beste keuze voor raamdecoratie met lichtdoorlatende stoffen zijn:

  • Splendid Pliss: uitermate geschikt bij een draaikiepraam 
  • Day ’n Nightuitermate geschikt bij een draaikiepraam
  • Vaste Raamplissé: uitermate geschikt bij dakramen en/of kozijnen die naar buiten toe worden geopend
  • Supplente: uitermate geschikt bij dakramen en/of kozijnen die naar buiten toe worden geopend
  • Rolgordijn: uitermate geschikt bij een draaikiepraam

 

3. Raamdecoratie vastzetten op gewenste stand: Maximale controle over lichtinval

Een van de unieke kenmerken van KeJe Raamdecoratie is de mogelijkheid om de raambekleding in verschillende standen vast te zetten. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen hoeveel licht je toelaat en hoeveel privacy je wilt behouden. Of je nu de zon volledig wilt blokkeren of slechts een klein beetje licht wilt binnenlaten, met onze raambekleding heb je de volledige controle.

Wil je zelf kunnen spelen met de hoeveelheid licht dat je kamer binnenkomt, dan kan je het beste kiezen voor onderstaande raamdecoratie:

  • Splendid Pliss: uitermate geschikt bij een draaikiepraam 
  • Day ’n Nightuitermate geschikt bij een draaikiepraam
  • Vaste Raamplissé: uitermate geschikt bij dakramen en/of kozijnen die naar buiten toe worden geopend
  • Supplente: uitermate geschikt bij dakramen en/of kozijnen die naar buiten toe worden geopend
  • (Plisse) Rolgordijn
  • Houten Jaloezie
  • Shutter (Lamella)uitermate geschikt bij een draaikiepraam
  • Jaloezie (Latende): uitermate geschikt bij een draaikiepraam

Raamdecoratie als interieurstatement

1. De juiste kleurkeuze voor je raambekleding

De kleur van je raamdecoratie heeft een grote invloed op de sfeer van je ruimte. Bij KeJe bieden we een uitgebreide keuze aan kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw interieur. Kies voor neutrale tinten als je een rustige en tijdloze uitstraling wilt, of ga voor een gedurfde kleur als je een statement wilt maken.

 

2. Combineren met andere interieurelementen

Raamdecoratie kan op verschillende manieren worden gecombineerd met andere interieurelementen. Denk aan het combineren van gordijnen met jaloezieën voor een gelaagde look, of het afstemmen van de kleur van je raambekleding op je meubels voor een samenhangend geheel. Daarnaast is het bij KeJe mogelijk het frame van de raamdecoratie in elke gewenste RAL kleur te laten spuiten. Hierdoor wijkt deze nooit af van je kozijn. Bij KeJe denken we graag met je mee om tot de perfecte combinatie te komen.


3. Onderhoudsvriendelijke materialen

Naast design en functionaliteit speelt onderhoud ook een belangrijke rol bij de keuze van raamdecoratie. Onze raambekleiding zijn vervaardigd uit materialen die eenvoudig te reinigen en te onderhouden zijn, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het langdurige gebruiksgemak. Naast reinigen is vanwege onze unieke montage door middel van magneet het ook eenvoudig mogelijk je raambekleding te demonteren voor bijvoorbeeld het schoonmaken van vloer, kozijn of raam. Na het schoonmaken klik je het systeem erg eenvoudig terug op de magneetband en kan je weer genieten van je raamdecoratie.

 

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

KeJe Raamdecoratie biedt de perfecte mix van functionaliteit en stijl

Bij KeJe draait alles om het creëren van raamdecoratie die zowel praktisch als stijlvol is. Onze producten zijn ontworpen om naadloos in jouw interieur te passen, terwijl ze tegelijkertijd maximale functionaliteit moeten bieden. Van verduisterende opties voor een goede nachtrust tot lichtdoorlatende stoffen voor een zachte lichtinval, tot horproducten die de insecten buitenshuis weten te houden, bij ons vind je altijd de perfecte oplossing voor jouw ramen en deuren.

Oplossingen voor elk raam

Of je nu grote ramen, kleine ramen, schuifpuien of dakramen hebt, KeJe biedt voor elk type raam een passende oplossing. Onze maatwerkproducten zorgen ervoor dat je altijd de perfecte pasvorm krijgt, ongeacht de vorm of grootte van je ramen.

Klantenservice die met je meedenkt

Bij KeJe vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom bieden we persoonlijke service en advies op maat. Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste raamdecoratie of vragen hebt over de installatie, ons eigen team staat altijd voor je klaar. Je krijgt dus altijd te maken met een KeJe medewerker of KeJe dealer en niet met een callcenter of andere tussenpersoon.

Geef je interieur de upgrade die het verdient met KeJe Raamdecoratie

Kies voor KeJe en ervaar hoe onze raamdecoratie jouw interieur kan transformeren. Met oplossingen voor elke ruimte, een scala aan kleuren en stijlen, en de mogelijkheid om de raamdecoratie naar wens te verstellen, bieden wij de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en geef je interieur de upgrade die het verdient met KeJe Raamdecoratie.

Advies op maat vanuit KeJe?

Ben je benieuwd naar welke raamdecoratie als binnenzonwering het beste aansluit bij jouw woonwensen? Neem contact op met een KeJe-dealer in de buurt. Onze raamdecoratie is beschikbaar in verschillende kleuren en stoffen, zodat er altijd een optie bij zit die bij jouw interieur past.

Dealer vinden?

Ben je benieuwd naar onze producten? Vind dan snel een dealer bij jou in de buurt.

VASTE PRIJZEN

Vanaf het begin hanteert KeJe een uniek concept: vaste prijzen voor onze vaste horren.

GOEDE SERVICE

KeJe heeft zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot het grootste maatwerkproductiebedrijf van horproducten in Nederland.

SNELLE LEVERING

Snelle levertijd producten uitgevoerd in standaard RAL-kleuren, ook in het hoogseizoen

Volg ons op:

EEN SFEERVOLLE AANVULLING OP DE INRICHTING VAN UW WONING!

CONTACTCONTACTCONTACT
Afspraak makenAfspraak makenAfspraak maken Dealer wordenDealer wordenDealer worden